08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi” prilejuit de Hramul oraşului

//
Comentariu0

Astăzi, 17 mai,  în ajunul Hramului oraşului,  la Bălţi a fost inaugurat  expo-târgul  universal „Primăvara la Bălţi”. Ajuns la ediţia a XII-a şi desfăşurat sub patronajul primăriei municipiului,  evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Tradiţional, şi în acest an, calitatea de coorganizator  o deţine fabrica de mobilă Polimobil SRL.

La  inaugurarea expo-târgului  au participat reprezentanţii APL, mediului de afaceri şi serviciilor desconcentrate din teritoriu, membrii Consiliului CCI a RM, consilieri municipali, reprezentanți ai societății civile.  Cu mesaje de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat  Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM, Maria Prisacari, șef secție, ADR Nord, Ludmila Zabolotnaia, membrul Consiliului CCI a RM, director SRL Vereten Exim,  care au menționat, că expo-târgul universal  „Primăvara la Bălți” e o oportunitate   pentru întreprinderile autohtone – participante de ași demonstra realizările, precum şi o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor  inovative, căutarea  noilor parteneri.

Expo-târgul universal „Primăvara la Bălţi” are  drept obiectiv susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă , stabilirea noilor contacte de afaceri, precum și consolidarea  dialogului  public – privat.

Ediţia curentă este completată cu un program de afaceri, ce include  ateliere de lucru, prezentări  de firme, degustări de produse,  dialoguri bilaterale.

Last updated: mai 17, 2019 at 21:04 pm

Lasă un Răspuns