08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Excelența Sa Dereck J. Hogan – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova a întreprins o vizită oficială în municipiul Bălți

//
Comentariu0

Excelența Sa Dereck J. Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, însoțit de către Alexandra Shema, consilier pe probleme politice, a întreprins o vizită oficială în municipiul Bălți pe data de 11 decembrie 2018.

La începutul acestei vizite, oaspeții au avut o întrevedere de lucru cu Ghenadie Șmulschii –primar interimar al municipiului și Lilia Sava – viceprimar al municipiului, în cadrul căreia au fost discutate aspecte privind dezvoltarea parteneriatului.

Totodată, în cadrul întrevederii, primarul interimar a prezentat potențialul economic și investițional al municipiului și deschiderea Primăriei municipiului Bălți față de cooperarea cu misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova. La rândul său, viceprimarul mun. Bălți, doamna Lilia Sava a relatat despre sistemul social și educațional din municipiu.

Înaltul oficial s-a aflat în prima vizită oficială în municipiul Bălți, iar în acest sens au fost organizate câteva întrevederi de lucru în municipiu.

Last updated: ianuarie 22, 2019 at 6:25 am

Lasă un Răspuns