08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

10 cupluri de «diamant» și 26 «de aur» au fost sărbătoriți în «Аstoria»

//
Comentariu0

La data de 5 decembrie în sala de festivități a restaurantului «Astoria» conducerea primăriei, Direcția asistență socială și protecția familiei, secția cultură au organizat și au desfășurat un evenimet frumos din viața cuplurilor – 50 și 60 de ani de căsnicie, ani de dragoste și înțelegere.

Cuvinte de felicitare jubiliarilor au fost adresate de către primarul municipiului Bălți. Dumnealui a remarcat, că «Astăzi, privind înapoi în viața voastră, înțelegeți că principala garanție a unei vieți lungi și fericite unul lângă celălalt este simplă: ascultați dorințele iubitului, bucurați-vă de succes și empatizați în momente amare. Mă bucur că pot atinge istoria vieții DVS, să învăț de la DVS să înving toate momentele triste  ale vieții, să înțeleg și să iert. Calea pe care ați călătorit împreună este lungă și valoroasă. Ea, ca o piatră tăiată prețioasă, joacă cu toate culorile calde ale iubirii și fericirii de neegalat». Apoi dl primar a înmînat adresări și ajutor financiar în sumă de 2 000 și 4 000 lei corespunzător (decizia CMB nr. 11/11 din 26.07.2018 p.3, p.5).

36 de perechi prezente la sărbătoare au găsit secretul fericirii în viața de familie și au cutezat să meargă mîină de mîină pe același drum, împlinind 50 și 60 de ani de căsnicie, ca rezultatul frumuseții sufletești, al păstrării dragostei din tinerețe, ulterior dantelată cu înțelepciune, încredere și fidelitate.

60 de ani împreună au împlinit: Leonid și Larisa Ulanov, Leonid și Vladislava Alexeiciuc, Andrei și Maria Barbaneagră, Grigore și Tatiana Draliuc, Alibert și Tatiana Doljîcov, Piotr și Anna Mihailevschi, Kazimir și Helena Prominski, Maxim și Nadejda Popov, Ivan și Maria Repeșco, Vasilii și Emma Șlic.

50 de ani au trăit destinul cu demnitate: Grigorii și Carolina Antoniuc, Avădănii Boris şi Larisa, Victor și Valentina Bejenari, Semion și Anna Botușanschi, Ion și Vlentina Botnarciuc, Piotr și Daria Bordeniuc, Vasilii și Maria Buza, Andrei și Maria Crîmceac, Gheorghii și Aurica Cotruța, Grigorii și Marfa Ceban, Ivan și Valentina Chișlari, Victor și Nadejda Chirău, Ivan și Mila Gomeniuc, Nicolai și Zinaida Grimovici, Alexandr și Anna Ionițchi, Platon și Anna Ivancencov, Gheorghii și Iulia Ignatiuc, Mihail și Musea Lisovoi, Grigorii și Clavdia Litviniuc, Constantin și Maria Magaz, Nicolai și Valentina Podlesnîi, Vladimir și Raisa Miroșnicov, Ivan și Evghenia Tureac, Anatolii și Leonora Tcaciuc, Nicolai și Maria Tîrziu, Gheorghii și Anna Zalenschi. Privind în urmă, vă spuneți zămbind: «Nu a fost ușor, dar a meritat»! Ați demonstrat cît de important este iubirea dublată de respect, încredere și bunătate.

Și în mod corect constatăm, că anul 2018 va fi amintit de aurul și diamantul familiilor jubiliare.  În total, aniversările de nuntă înregistrate cu 50 și 60 de ani în urmă vor sărbători 78 de cupluri în acest an. La data de 7 decembrie, la ora 14:00 în incinta primăriei municipiului Bălți va avea loc omagierea a încă 42 de cupluri.

Last updated: decembrie 6, 2018 at 16:37 pm

Lasă un Răspuns