08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Excelența Sa, Christine Freilinger – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Austriei în Republica Moldova, în vizită de lucru la Bălți

//
Comentariu0

La data de 2 februarie 2018, în sala de protocol a primăriei mun. Bălți a avut loc întrevederea dintre Excelența Sa, Doamna Christine Freilinger – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Austriei în Republica Moldova și domnul Leonid Babii – primar interimar al mun. Bălți și doamna Lilia Sava – viceprimar al mun. Bălți.

Este prima vizită în municipiu a Excelenței Sale, scopul acesteia fiind analiza potențialului social-economic al municipiului Bălți. Domnul Leonid Babii a relatat oaspeților despre activitatea economică în municipiu și potențialul investițional. Doamna Lilia Sava a făcut o scurtă prezentare a sistemului educațional, social și cultural din mun. Bălți.

Excelența Sa a fost mulțumită de informațiile prezentate, a menționat că municipiul Bălți este o localitate cu un potențial economic semnificativ care se dezvoltă în direcția corectă.

Doamna Christine Freilinger și-a arătat deschiderea față de noi oportunități de colaborare pentru mun. Bălți, accentuând interesul companiilor din Austria față de economia Republicii Moldova.

De asemenea, delegația Ambasadei Austriei a vizitat astăzi Zona Economică Liberă ,,Bălți” și Universitatea de Stat ,,Alecu Russo”.

Last updated: februarie 2, 2018 at 15:44 pm

Lasă un Răspuns