08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Estetic – atrăgător, ecologic – curat, sănătos: experimentul ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”

//
Comentariu0

Marți, 10 martie 2020, locuitorii municipiului Bălți au fost martori oculari a unei încercări a Întreprinderii Municipale „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”. S-a luat decizia ca la începutul primăverii să fie spălate trotuarele pavate cu plită.

Svetlana Novicova, administrator – interimar al ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”: „Am inițiat o astfel de procedură pentru prima dată. După cum în oraș sunt multe trotuare pavate cu plită, iar peste iarnă ele au rămas murdare, am hotarât să încercăm curățarea lor cu resursele disponibile. Vom concluziona asupra rezultatelor activității date, pentru ca această procedură să fie repetată și în alte sectoare ale municipiului.”

La întrebarea „Care sunt cheltuielile întreprinderii pentru acest experiment?”, Svetlana Novicova a răspuns: „Încă nu cunoaștem, la sfârșit de zi vom calcula toate cheltuielile ce țin de resursele folosite. De asemenea ne vom gândi asupra atragerii unei noi unități tehnice pentru stropirea cu apă a florilor și zonelor verzi din oraș”.

Svetlana Novicova a mai menționat că este diferență între exteriorul trotuarelor până la spălare și după.

Cu informații suplimentare venim ulterior.

Last updated: martie 11, 2020 at 17:34 pm

Lasă un Răspuns