08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Drepturile proprietarilor nu vor fi lezate. O nouă imagine arhitecturală a municipiului.

//
Comentariu0

La şedinţa Consiliului urbanistic din 8 noiembrie a.c. au fost examinate 14 proiecte arhitecturale. Menţionăm din start, că pe 13 din proiectele prezentate au fost primite decizii pozitive pentru elaborarea, în continuare, a proiectelor detaliate, luînd în consideraţie propunerile membrilor Consiliului urbanistic; proiectul privind

«Construirea obiectului comercial  cu spații comerciale și oficii din str.Independenței, 28»  a fost remis pentru prelucrare suplimentară.

Dl Igor Şeremet, viceprimar al mun. Bălţi, a raportat despre „Inițierea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu  (PUD) al zonei centrale a municipiului Bălți”.

Aşadar, bălţenii, cointeresaţi în rezolvarea problemei comercializării din pavilioane, s-au putut convinge desinestătător, că  «zvonurile privind demolarea pavilioanelor de comerţ sunt doar nişte ficţiuni».

Reamintim,că  timp de mai mult de jumătate de an disputele privind reconstrucţia zonei Centrale a municipiului Bălţi, au fost incinse.

La data de 8 noiembrie comersanţii au primit explicaţii suplimentare şi exhaustive: “Drepturile proprietarilor nu vor fi lezate”.

Last updated: noiembrie 10, 2016 at 15:40 pm

Lasă un Răspuns