08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Domnul Tamseel Afaque, Director al BRICS Expositions, în vizită la primăria mun. Bălți

//
Comentariu0

Astăzi, 27 noiembrie 2017, în sala de protocol a primăriei mun. Bălți a avut loc o întrevedere oficială dintre doamna Lilia Sava – viceprimar al mun. Bălți și domnul Tamseel Afaque, Director al BRICS Expositions. Scopul vizitei în municipiu a domnului Afaque a fost discutarea aspectelor legate de desfășurarea Festivalului Culturii Indiene în municipiul Bălți.

Astfel, în urma discuțiilor s-a stabilit că Festivalul Culturii Indiene, se va desfășura în mun. Bălți în perioada 16-25 martie 2018. Gazda evenimentului va fi Teatrul Național ,,Vasile Alecsandri” din Bălți.

Festivalul Culturii Indiene se desfășoară timp de cinci ani, cu preponderență în Federația Rusă. În anul 2018, urmează a fi organizat acest eveniment în mun. Chișinău și mun. Bălți, iar organizatorii planifică să desfășoare Festivalul în România și Ucraina.

Domnul Tamseel Afaque a ținut să mulțumească autorităților locale pentru deschidere și pentru suportul acordat. Dumnealui a specificat că parteneriatul cu primăria mun. Bălți este semnificativ în buna organizare și desfășurare a evenimentului.

Last updated: noiembrie 28, 2017 at 9:56 am

Lasă un Răspuns