08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Concurs de desen pe asfalt în cadrul proiectului de revitalizare urbană

//
Comentariu0

În data de 24 octombrie 2019, în zona aferentă Gimnaziului ,,A.I.Cuza”, a avut loc cea de-a IV-a activitate educațională comunitară în cadrul implementării proiectului de revitalizare urbană ,,Interacțiunea comunitară – o nouă dimensiune a educației timpurii în zona de revitalizare din municipiul Bălți”.

Într-un spirit prietenos, în curtea Instituției de Educație Timpurie nr. 4, copiii instituției preșcolare, însoțiți de către părinți și pedagogi, au participat la concursul de desen pe asfalt ,,Culorile copilăriei”. Concursul a fost jurizat de către membrii Grupului Local de Inițiativă al zonei aferente Gimnaziului ,,A.I.Cuza” și comunitatea locală. Surpriza evenimentului a constat în premierea tuturor participanților și oferirea a 3 mențiuni pentru desenele care au reflectat în mod deosebit mesajul concursului.

Totodată, copiii insituției preșcolare au prezentat un program literar-artistic spectaculos, plin de dinamism și energie cu care au cucerit locuitorii zonei de revitalizare.

Proiectul ,,Interacțiunea comunitară – o nouă dimensiune a educației timpurii în zona de revitalizare urbană din municipiul Bălți” este cofinanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul Programului ,,Fondul de Granturi Mici”, implementat de Reprezentanța Fundației ,,Fundacja Solidarności Międzynarodowej” în Republica Moldova.

 

Această informație este publicată în contextul promovării abordării Revitalizare Urbană în Republica Moldova cu suportul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone.

Last updated: octombrie 25, 2019 at 15:48 pm

Lasă un Răspuns