08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Concurs de amenajare a terenurilor de joacă și de agrement în curtea Instituției de Educație Timpurie nr. 4

//
Comentariu0

La 5 noiembrie curent, în zona de revitalizare din municipiul Bălți, a avut loc a VI-a activitate educațională comunitară în cadrul implementării proiectului de revitalizare urbană ,,Interacțiunea comunitară – o nouă dimensiune a educației timpurii în zona de revitalizare din municipiul Bălți”.

Într-o atmosferă prietenoasă, în curtea Instituției de Educație Timpurie nr. 4 ,,Grigore Vieru” a fost desfășurat concursul de amenajare a terenurilor de joacă și de agrement, în cadrul căruia părinții și pedagogii instituției împreună cu membrii comunității locale și membrii Grupului Local de Inițiativă au salubrizat curtea și teritoriul adiacent insituției, precum și au realizat lucrări pentru reabilitarea terenurilor de joacă și de agrement. Activitatea a avut ca obiectiv principal sporirea interacțiunii comunitare în zona de revitalizare prin promovarea unui parteneriat durabil între Școală – Familie – Comunitare.

Participanții la eveniment au dat dovadă de participare activă și responsabilă în dezvoltarea comunitară fiind implicați în modernizarea parcării pentru cărucioare, vopsirea elementelor de joacă și bordurilor, reabilitarea pavilioanelor și salubrizarea terenurilor. La finalul evenimentului, juriul concursului a apreciat asocierea și interacțiunea participanților, câștigătorii fiind premiați cu flipchart-uri pentru realizarea programelor educative privind promovarea educației ecologice.

Proiectul ,,Interacțiunea comunitară – o nouă dimensiune a educației timpurii în zona de revitalizare urbană din municipiul Bălți” este cofinanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul Programului ,,Fondul de Granturi Mici”, implementat de Reprezentanța Fundației ,,Fundacja Solidarności Międzynarodowej” în Republica Moldova.

 

Această informație este publicată în contextul promovării abordării Revitalizare Urbană în Republica Moldova cu suportul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone.

Last updated: noiembrie 6, 2019 at 12:53 pm

Lasă un Răspuns