08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Comitetul Internațional al Crucii Roșii a organizat un trаining în acordarea primului ajutor

//
Comentariu0

La data de 8 august 2022 voluntarii și membrii filialei de Cruce Roșie din mun. Bălți au avut ocazia de a participa la trаiningul de bază în acordarea primului ajutor, organizat de către Comitetul Internațional al Crucii Roșii, în persoana organizatorului domnul Amadou Diop.

Instruirea a fost posibilă grație colegilor noștri paramedici din cadrul Crucii Roșii din Germania, care au relatat și exersat empiric principalele concepte importante în acordarea primului ajutor, și anume: regulile și algoritmul acordării primului ajutor pentru populație, manipulările în situațiile când victima este incoștientă, dar respiră (poziția laterală de siguranță), situațiile cu risc sporit când victima este incoștientă și nu respiră (resuscitarea cardiorespiratorie), dar și alte situații de urgență care pot pune viața și sănătatea oamenilor în pericol sau risc major pentru vitalitate.

La solicitarea participanților acest gen de instruiri vor mai continua la Bălți, cât cu persoanele ce vor să-și aprofundeze cunoștințele acumulate, atât și cu cei care au cunoștințe minime în acest domeniu.

Filialei de Cruce Roșie
din mun. Bălți

Last updated: august 11, 2022 at 14:57 pm

Lasă un Răspuns