08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Chestionar în cadrul implementării proiectului ”CINEMA – Industrii creative pentru noile economii urbane în Regiunea Dunării”

//
Comentariu0

Primăria Municipiului Bălți, în calitate de Beneficiar al proiectului ”CINEMA Industrii creative pentru noile economii urbane în Regiunea Dunării”, informează că, partenerii proiectului din Republica Moldova (Primăria municipiului Bălți și Agenția de Dezvoltare Regională Nord) își propun să identifice necesitățile tinerilor din Regiunea de Dezvoltare Nord care doresc să inițieze o afacere în sectorul industriilor creative.

În acest context, tinerii din nordul țării, inclusiv elevii claselor a XII-a, sunt invitați să completeze un chestionar, cu perspectiva participării a cinci persoane la ateliere de instruire, programate orientativ pentru luna februarie 2022.

Chestionarul se găsește la unul dintre următoarele link-uri:

Română: https://forms.gle/DNWcahe229Nf6FsB7

Rusă: https://forms.gle/sBfKBVYjWVty3Ztz9

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate doar în scopul realizării activităților proiectului.

Persoane de contact, pentru întrebări suplimentare sau clarificări:

Alina Raileanu, (231) 54621, e-mail: [email protected], coordonator de proiect, Primăria mun. Bălți.

Victoria Zabolotnîi, (231) 61980, e-mail: [email protected], manager de proiect, ADR Nord.

Proiectul CINEMA este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020 (Apelul nr. 3), obiectivul specific 1.1: Îmbunătățirea condițiilor cadru pentru inovare, prioritatea 1: Inovare și responsabilitate socială în Regiunea Dunărea.

Last updated: ianuarie 14, 2022 at 8:55 am

Lasă un Răspuns