08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ceremonia de înmânare a diplomelor veteranilor sportului din mun. Bălți

//
Comentariu0

Joi, 17 decembrie, la Primăria municipiului Bălți, au fost onorați cu diplome antrenorul emerit al Republicii Moldova, Vladimir Șmuț și medicul clubului de fotbal „Bălți”, Nicolae Arsenii.

Vladimir Șmuț și Nicolae Arsenii și-au legat întreaga viață de sport. Vladimir Șmuț a activat în calitate de antrenor de volei 55 de ani, a crescut trei maeștri în sport de clasă internațională, cca 10 maeștri în sport și mai mult de o sută de sportivi. Medicul sportiv al clubului de fotbal „Bălți”, Nicolae Arsenii, nu își poate imagina cea de-a 70-a aniversare a sa fără sportivi, pentru care a devenit un medic de neînlocuit, mai întâi al echipei naționale de fotbal de juniori din Moldova, după care – al echipei naționale de seniori, unde lucrează și astăzi, și desigur, al fotbaliștilor bălțeni.

Veteranii sportului au fost felicitați de către primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi. El a menționat că pentru el este o onoare să felicite veteranii sportului și să le mulțumească pentru munca lor zilnic depusă. „Noi, și cei pe care i-ați crescut, apreciem munca fiecăruia dintre voi. Cel mai important lucru este că toți locuitorii din municipiul Bălți vă apreciază. Sunt sigur că veți putea educa mult mai multe generații și veți face multă muncă pentru a ne consolida și glorifica orașul. Vă mulțumim pentru munca și efortul depus.”

Elevii diferitor generații ai lui Vladimir Șmuț, familia, căpitanul echipei de baschet „Basco”, care au fost prezenți la ceremonie, au mulțumit antrenorului emerit pentru munca depusă, pentru spiritul de echipă, pentru loialitatea sa față de profesia, demult aleasă, căreia i-a consacrat 55 de ani.

Fotbaliștii, la rândul său, l-au felicitat pe Nicolae Arsenii, mulțumindu-i iubitului medic pentru grija, pe care le-o poartă, menționând că toți sunt o singură familie de sportivi, și împreună vor continua să lucreze în beneficiul sportului pe arena bălțeană.

La ceremonie au mai participat: viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, directorul Școlii sportive specializate nr. 1 ,Oleg Șaric, specialiștii Secției tineret, sport și relații cu publicul din cadrul DÎTS a Primăriei municipiului Bălți.

Last updated: decembrie 21, 2020 at 18:11 pm

Lasă un Răspuns