08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

22 decembrie – Ziua energeticianului. Omagierea angajaților din domeniul energetic

//
Comentariu0

Stimați energeticieni!

Prin Hotărârea Guvernului RM nr. 1478 din 11 decembrie 2003, s-a instituit sărbătoarea profesională „Ziua energeticianului” și sărbătorită anual la data de 22 decembrie.

Primăria municipiului Bălți aduce felicitări, cu ocazia zilei profesionale a energeticianului, tuturor lucrătorilor din industria de generare, transport și vânzare a energiei electrice și termică către consumatori. Este în semn de recunoaștere a meritelor lucrătorilor din industria energetică în dezvoltarea economică, în îmbunătățirea și menținerea vieții de zi cu zi a populației. Imaginați-vă ce se va întâmpla dacă toate centralele electrice își vor stopa activitatea? Se vor opri fabricile și uzinele, troleibuzele pe străzile orașului. Casele vor rămâne fără lumină, căldură, gaz și apă. Televiziunea, telefonia și calculatoarele nu vor mai funcționa. Nu vor ieși din tipar jurnale și ziare. Într-un cuvânt viața va încetini. Iată rolul adevărat al domeniului energetic. De aceea, energia este considerată industria de bază a economiei, iar munca dvs de succes este o contribuție semnificativă la dezvoltarea și prosperitatea municipiului nostru.

Stimați angajați ai S.A. „RED-Nord”,  oficiul Bălți S.A. „RED-Nord”, S.A. „FEE-Nord”, oficiul Bălți S.A. „FEE-Nord”, ai celei mai vechi întreprinderi din municipiul Bălți S.A. „CET-Nord”, Î.M. ”Termogaz-Bălți” și ai cazangeriei depoului de locomotive a stației Bălți! Astăzi, în mare măsură datorită calităților voastre profesionale, muncii grele și atitudinii responsabile, continuați să dezvoltați potențialul sistemului energetic al municipiului nostru, să-i mențineți funcționarea neîntreruptă și să promovați introducerea tehnologiilor moderne și eficiente din punct de vedere energetic.

Nu uităm și de veteranii muncii din sectorul energetic al municipiului Bălți. Câteva generații de muncitori, ingineri în energetică, prin munca lor neobosită, altruistă, cu adevărat eroică, au creat și îmbunătățit întreprinderile din industria termoenergetică națională și, în același timp, industria energiei electrice din comunitatea noastră.

Suntem încrezuți că veți putea și în viitor să vă mențineți potențialul uman datorită experienței profesionale bogate acumulate și formării tinerilor specialiști. Acest fapt ne oferă încredere că toate sarcinile, cu care se confruntă energeticienii municipiului Bălți, vor fi rezolvate cu succes.

Vă dorim dumneavoastră și membrilor familiei voastre multă sănătate, credință și optimism, fericire și prosperitate, noi realizări și mare succes în activitatea pe care o faceți!

Last updated: decembrie 22, 2020 at 8:26 am

Lasă un Răspuns