08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Cea de-a 104-a toamnă a Nadejdei Vanîșeva

//
Comentariu0

La data de 1 septembrie 2020, locuitoarea municipiului Bălți, Nadejda Vanîșeva, a împlinit 104 ani. Este important faptul că ziua de naștere a dnei Nadejda a influențat alegerea profesiei – învățătoare de școală primară. La 1 septembrie 1916, acum 104 ani, s-a născut jubiliara. Și-a legat soarta de școală și de elevi. 45 de ani de experiență didactică. A fost prima învățătoare a zece generații de elevi ai școlii medii nr. 2. Astăzi dna Nadejda primește felicitări cu ocazia aniversării a 104 ani.

În această zi festivă pentru omagiată, au răsunat felicitări de la primarul interimar al mun. Bălți, Nicolai Grigorișin: „Astăzi, la împlinirea a 104 ani, conducerea municipiului Bălți vă felicită sincer cu atingerea acestei vârste minunate. În această zi călduroasă și strălucitoare de toamnă, vă suntem recunoscători pentru munca nobilă de profesor, căreia i-ați dedicat toată viața și ați crescut oameni demni. Stimată Nadejda Vanîșeva, urmând bunele tradiții a administrației publice locale de a felicita centenarii, suntem bucuroși să vă felicităm de ziua dvs. Dragă Nadejda Vanîșeva! Vă mulțumim pentru munca depusă, pentru loialitatea față de profesia dvs, vă dorim multă sănătate și fericire în familie.”

Direcția generală asistență socială și protecția familiei prin dispoziția primarului nr. 161 din 01.09.2020 a oferit un premiu în valoare de 10 mii de lei și i-au urat dnei Nadejda Vanîșeva multă sănătate.

Nadejda Vanîșeva s-a născut în regiunea Perm. A absolvit Colegiul Pedagogic din Solicamsc, de atunci viața ei a fost strâns legată de pedagogie. A trecut cu traiul la Bălți în anii ‘40. Ea consideră că atenția și grija fiicei și nepoților ei reprezintă secretul longevității.

 

Last updated: septembrie 4, 2020 at 13:03 pm

Lasă un Răspuns