08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

CCI va organiza la Bălți un Forum Investițional Internațional

//
Comentariu0

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale din regiunea de nord a țării, în cadrul căreia au discutat despre Forumul Investițional Internațional care se va desfășura la Bălți și oportunitățile oferite mediului de afaceri autohton.

Potrivit lui Sergiu Harea, Forumul Investițional Internațional cu genericul „Investiții și oportunități de colaborare” va fi organizat la Bălți, în cadrul Moldova Business Week, pe data de 7 iunie 2017. “Prin aceste activități intenționăm să abordăm subiecte ce țin de atragerea investițiilor, implementarea cu succes a proiectelor și promovarea oportunităților de dezvoltare a afacerilor din regiunea de nord a Republicii Moldova”, a mai specificat președintele CCI.

La rândul său, Igor Șeremet, primarul interimar al municipiului Bălți a salutat organizarea de către CCI a acestui eveniment de amploare, menționând că va acorda suport pentru buna desfășurare a forului.

În cadrul Forumului Investițional Internațional va fi organizat și un expo-târg, la care vor participa companii autohtone.

Last updated: martie 3, 2017 at 14:53 pm

Lasă un Răspuns