08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Campania de sensibilizare a opiniei bălțenilor față de romi, cu mesaj anti-discriminatoriu continuă

//
Comentariu0

Campania de sensibilizare a opiniei bălțenilor față de romi, cu mesaj anti-discriminatoriu este în plină desfășurare. În perioada 02.04.2021 – 06.04.2021, a derulat o nouă etapă în cadrul acesteia. Mai multe materiale de promovare au fost răspândite în transportul public, în Piața Centrală, în incinta Primăriei mun. Bălți, a filialei pentru copii a Bibliotecii Municipale „Eugeniu Coșieriu”, a Palatului Municipal de Cultură, a Pinacotecii „Antioh Cantemir” și în alte locuri publice, inclusiv în mediul online, cu ajutorul Paginii oficiale de Facebook, Comunitatea Romilor din mun. Bălți „Șatro”.

Activitățile au fost desfășurate de către reprezentanți ai Direcției managementul documentelor și relații cu publicul a Primăriei mun. Bălți, AO „CREED” și AO „Șatro”.

Astăzi, 08.04.2021, în contextul Zilei Internaționale a Romilor, voluntarii romi ai AO „Șatro”, în conlucrare cu Secția relații cu publicul a DMD și RP din Primăria mun. Bălți, au continuat distribuirea altor materiale ale Campaniei: magnete, calendare de buzunar și calendare de perete, cu simbolistica etniei rome și cu informații utile pentru cetățeni.

Amintim că această Campanie de sensibilizare a opiniei bălțenilor față de romi, cu mesaj anti-discriminatoriu, se desfășoară în cadrul Proiectului „Academia Liderului Comunitar” și are drept scop sporirea incluziunii sociale a romilor și atenuarea efectelor discriminatorii ale populației locale în Bălți.

Last updated: aprilie 12, 2021 at 8:59 am

Lasă un Răspuns