08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

3 zile pentru lichidarea situației de avariere a rețelelor de canalizare pe strada Kievului

//
Comentariu0

De la 9 până la 14 aprilie va fi total închisă circulația rutieră pe sectorul de drum de pe strada Kievului. În trei zile și trei nopți este necesar a fi efectuat un volum deosebit de mare de lucru: de demontat liniile de troleibuze pentru a se îndeplini lucrările cu tehnica de tonaj mare a organizației contractate, de evacuat pământul, de nivelat tranșeele. Lucrările necesită a fi făcute la o adâncime de 7 metri și pe întreaga lățime a părții carosabile.

Despre situația explozivă a colectoarelor de pe strada Kievului a anunțat directorul SRL „Glorin inginering”, Igor Golberg, la ședința consiliului municipal din 6 aprilie. În ultimele 3 zile tehnica titularului de rețea fără întrerupere extrage apa, preîntâmpinând, în acest fel, prăbușirea suprafeței drumului. După înlocuirea țevilor de canalizare va fi efectuată și reparația carosabilului, dar specialiștii recomandă a fi restricționată pe viitor circulația transportului greu de marfă pe strada Kievului.

Astăzi,  la fața locului a ieșit în teritoriu viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, specialiștii Direcției gocpodărie comunală, ai întreprinderii SRL „Glorin inginering”, poliției rutiere și organizațiilor contractate.

Last updated: aprilie 9, 2021 at 18:22 pm

Lasă un Răspuns