08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Bălțenii au onorat memoria marelui bard Vladimir Vîsoțki

//
Comentariu0

La 25 iulie 2022, conducerea Primăriei municipiului Bălți, șefii subdiviziunilor structurale ale APL și locuitorii municipiului Bălți au depus flori la piațeta dedicată lui Vladimir Vîsoțki. Bălțenii au onorat memoria poetului și mult-îndrgitului bard citindu-i poeziile și cântându-i cântece la piațeta cu același nume.

În data de 25 iulie 1980 a plecat în eternitate marele bard – Vladimir Vîsoțki. Viața acestei persoane talentate s-a încheiat mult prea devreme – avea să mai cânte, să mai scrie, să mai joace roluri inedite … Nu a reușit să ne spună atât de multe, dar în sufletele oamenilor a rămas un artist care a unit milioane de inimi.

Vladimir Vîsoțki a fost un om sincer și a atins inima multora dintre noi cu creația sa.

Eroul operelor lui Vladimir Vîsoțki este luptătorul care încearcă să depășească nedreptatea lumii înconjurătoare, provocând circumstanțele, crezând în adevărul suprem, dragoste, prietenie, curaj și profesionalism. El urăște minciuna și trădarea …

Vladimir Vîsoțki va rămâne pentru totdeauna un artist înzestrat cu talent deosebit care continuativ va oferi oamenilor lumina și arta sa. Talentul, măiestria și unicitatea sa, reflectate în mai mult de șase sute de piese și două sute de poezii, merită respect și admirație.

Last updated: iulie 27, 2022 at 18:07 pm

Lasă un Răspuns