08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Au fost semnate noi contracte de antrepriză și de achiziționare a serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor pentru implementarea unui proiect de revitalizare urbană

//
Comentariu0

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria municipiului Bălți și SRL „Clemantin” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Modernizarea infrastructurii publice și instituțiilor educaționale în zona de revitalizare din municipiul Bălți”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Semnarea contractului a avut loc miercuri, 25 mai 2022, în incinta ADR Nord.

Conform noului contract de antrepriză, în decurs de 12 luni, SRL „Clemantin” s-a angajat să reabiliteze, să modernizeze și să sporească nivelul de eficiență energetică a clădirii Gimnaziului nr. 6 din municipiul Bălți, situat pe strada Kievului, 16. Lucrările urmează să fie executate în conformitate cu prevederile proiectului tehnic, cu detaliile de execuție, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 17,7 milioane de lei, contribuția Primăriei mun. Bălți fiind de 10%.

Documentul semnat de SRL „Clemantin” este al doilea contract de antrepriză semnat în cadrul acestui proiect de revitalizare urbană. Primul contract de antrepriză, în valoare de 4,82 milioane de lei, a fost semnat de ADR Nord, Primăria municipiului Bălți și SA „Drumuri-Bălți” acum două săptămâni. Valoarea ambelor contracte de antrepriză încheiate în cadrul acestui proiect de revitalizare urbană constituie 22,52 milioane de lei, contribuția Primăriei municipiului Bălți fiind de 10%.

Tot astăzi, în incinta ADR Nord, a fost semnat un contract pentru achiziționarea serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor de reabilitare, modernizare și sporire a nivelului de eficiență energetică a clădirii Gimnaziului nr. 6 din municipiul Bălți în cadrul aceluiași proiect. Contractul a fost semnat de ADR Nord și Primăria municipiului Bălți cu SRL „Marisan Procon”, cu oferta contractuală în valoare de 157.554 de lei.

În baza materialelor ADR Nord.

Last updated: mai 27, 2022 at 12:57 pm

Lasă un Răspuns