08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Atenţie! Circulația transportului auto pe strada Kiev va fi închisă până la data de 30 aprilie 2021

//
Comentariu0

În atenția pasagerilor! Prin dispoziția Primarului mun. Bălți nr. 72 din data de 26 aprilie 2021, a fost prelungită interzicerea circulației pe strada Kiev a tuturor tipurilor de transport, până la data de 30 aprilie, ora 17:00, perioadă în care vor fi efectuate lucrări de avariere/ reparație.

Reamintim că ieri, pe 26 aprilie, a fost prezentat raportul de examinare tehnică a rețelelor de canalizare existente pe strada Kiev.

În urma efectuării expertizei tehnice, în baza materialelor și a documentelor prezentate, în vederea evaluării stării tehnice de calitate a rețelelor de canalizare gravitaționale existente din strada Kiev (perimetrul de la Gara Feroviară Bălți-Slobozia până la Stația de pompare de pe strada Zaslonov cu o lungime de aproape 1700 m), pentru asigurarea siguranței în exploatare a obiectului în cauză, este obligatorie scoaterea cât mai rapidă din funcțiune a rețelelor de canalizare gravitațională sus-menționate, deoarece prezintă riscuri majore pentru sănătatea locuitorilor din zona respectivă, riscuri majore de apariție a prăbușirii părții carosabile și poluarea mediului înconjurător.

Experții recomandă:

  • suspendarea transportului public pe partea străzii unde sunt montate rețelele de canalizare gravitațională sus-menționate;
  • reproiectarea rețelelor de canalizare gravitațională sus-menționate;
  • scoaterea din funcțiune a rețelelor de canalizare gravitațională și umplerea acestora cu material de umplutură (pentru a evita ulterioarele prăbușiri ale părții carosabile).
Last updated: aprilie 27, 2021 at 14:52 pm

Lasă un Răspuns