08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Artiștii sprijină copiii în perioada covid

//
Comentariu0

Licitația de artă online continuă toată luna familiei

11.05.2020

 

Săptămână trecută am lansat o licitație – arta în susținerea copiilor, care s-a ținut online. Toți banii adunați vor merge către o familie cu doi copii, crescuți doar de bunica lor.

Inițiativa îi aparține uneia dintre susținătoarele organizației noastre, pictorița Cezara Kolesnik. Într-o discuție, artista a întrebat cum trec copii și familiile asistate de organizația noastră, prin aceste timpuri pandemice: ”Vă urmăresc și mi se face greu pe suflet pentru mulți copii care suferă acum, într-un mod și mai grav. Ce pot face? Cum să ajut să le ușurăm greutățile?”

Vineri, 8 aprilie, lucrarea artistei – ”Bentița”, care amintește de inocența copilăriei, a fost licitată cu 310 euro. În acest scop, Cezara și-a propus să solidarizeze și alți artiști, iar împreună să asigurăm un loc de trai sigur familiei și să redăm speranță Anastasiei, fata care într-o zi va spune ma-ma, celei care o crește din primii ani de viață, copila suferind de hipoacuzie.

Solidari și uniți pentru acest vis, avem susținerea artiștilor: Eugean Gorean, Krassimir Savov, Anca Medrea și Natalia Garbu. În fiecare săptămână pe pagina de Facebook CCF/HHC Moldova va fi expusă câte o lucrare. Astfel luna MAI, simbolul familiei, ne va ajuta să unim și ținem puternice familiile care au nevoie de sprijin.

 

Regulamentul e simplu:

Durata licitației fiecarei lucrări 5 zile.

Suma de pornire indicate la fiecare lucrare

Pasul de creștere este de 20 euro

Fiecare ofertă se scrie în comentariul postării. Persoanele care vor să rămână anonime pot scrie oferta în privat sau pe emailul [email protected]

Va câștiga persoana care va propune cea mai mare sumă

Last updated: mai 12, 2020 at 17:11 pm

Lasă un Răspuns