08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

ANUNȚ DE PRESĂ. Consiliul Municipiului Bălți și Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vor semna un Acord de colaborare

//
Comentariu0

La 11 noiembrie 2016, orele 10.00, în sala de protocol a Primăriei mun. Bălți, va avea loc ceremonia semnării Acordului de colaborare dintre Camera de Comerţ şi Industrie a RM şi Consiliul Municipal Bălţi privind dezvoltarea potențialului economic al mun.Bălți prin asigurarea unui mediu favorabil antreprenoriatului.

Acordul de colaborare, proiectul căruia a fost aprobat în cadrul ședinței Consiliului Municipal Bălți din 12 noiembrie 2015, va fi semnat de domnii Serghei HAREA, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, și Leonid BABII, Primar interimar al mun. Bălți.

Prin semnarea respectivului acord, părțile vor consolida eforturile în organizarea diverselor activități care vor avea impact asupra dezvoltării sectoarelor agrar, industrial, comerț intern și extern. Totodată,  se va urmări promovarea și implementarea proiectelor mari de dezvoltare socio-economică și inovație, precum și a programelor de durată, în realizarea cărora vor fi  implicate întreprinderile mici și mijlocii din municipiu.

 Serviciul relații externe și atragerea investițiilor al primăriei mun. Bălți

Last updated: noiembrie 10, 2016 at 14:34 pm

Lasă un Răspuns