08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anul 2024, în sistemul de asigurare medicală din Republica Moldova, a fost desemnat „Anul pacientului asigurat”

//
Comentariu0

În scopul orientării în mod preponderent activitatea Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) spre garantarea drepturilor și intereselor fiecărui pacient asigurat și ale familiei sale, a fost elaborat un sondaj, care acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv frecvența utilizării serviciilor medicale, beneficiile asigurării obligatorii de asistență medicală, necesitățile de servicii de sănătate, medicamente și dispozitive medicale compensate, dificultăți întîmpinate în accesarea lor, precum și alte aspecte relevante legate de sistemul de asigurare obligatorie de asistență medicală (SAOAM).

În acest context, Direcția sănătate a Primăriei mun. Bălți, face apel către cetățenii municipiului de a participa la evaluarea anonimă a gradului de satisfacție față de asigurarea obligatorie de asistență medicală (AOAM).

Chestionarul de evaluare a satisfacției beneficiarilor AOAM poate fi accesat pe pagina web a CNAM – http://cnam.md/chestionar/

Participarea fiecărui cetățean la completarea acestui chestionar este importantă pentru a adapta sistemul de asigurare obligatorie de asistență medicală la nevoile reale ale oamenilor.

Last updated: aprilie 23, 2024 at 19:09 pm

Lasă un Răspuns