08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anul 2019 în memoria bălțenilor – o adevărată ploaie cu stropi de aur și diamante de aniversări a cuplurilor căsătorite

//
Comentariu0

În anul 2019 și-au sărbătorit 50 de ani de căsnicie 84 de familii și 60 de ani – 8 familii fericite unul alături de celălalt.

La 17 decembrie 2019 în incinta primăriei municipiului Bălți au fost onorate cele 22 de cupluri fericite din cuplurile norocoase menționate mai sus.

Conducerea primăriei municipiului și Direcția Aisitență Socialăși protecția Familiei a primăriei a organizat un eveniment festiv dedicat aniversarilor. Cu un mesaj de felicitare pentru toți cei care cunosc secretele fericirii și prosperității familiei s-a adresat primarul municipiului Bălți dl Renato Usatii.

Festivitatea a continuat cu înmânarea diplomelor și plicurilor, în care se conțineau cadouri sub formă de asistență financiară în valoare de 2000 de lei, și respectiv, 4000 de lei. (Decizia Consiliului Municipal Bălți nr. 3/16 din 25.06.2019).

Efimie și Olga Reznic sunt împreună de 60 de ani, care și-au înregistrat căsătoria în luna septembrie a. 1959.

E remarcabil faptul, că anul 1969 a devenit un an fericit pentru începerea căsniciei a lui Victor și Tamara Anghelinici, Petru și Paulina Antoniuc, Leontie și Eugenia Burcă, Vasile și Nina Berko, Ivan și Lidia Cocostîrco, Eugen si Emma Covalschi, Grigori și Carmen Cugal, Iulian și Valentina Golban, Ivan și Tatiana Goncear, Mihail și Maria Gnaciuc, Alexandru și Eugenia Grecov, Gheorge și Liusea Lucaș, Simion și Svetlana Lupașcu.

Cu tandrețe și un sentiment de căldură profundă își amintesc anul căsătoriei Ariton și Liuba Pașa, Nicolai și Svetlana Ruclenoc, Victor și Nina Stanislavschi, Vladimir și Emilia Strelnicov, Ivan și Galina Șulgan, Gheorge si Eudochia Turtureanu, Pavel și Lidia Țîbulenco, Gheorge si Liubov Zagorodnov.

Puterea legăturilor de familie, valoarea relațiilor reciproce, capacitatea de a ierta și de a nu răni pe cei dragi și chiar capacitatea și dorința de a împărți la egal necazurile și greutățile, clipele trăite de bucurie în fiecare zi petrecute împreună, – acestea sunt valorile familiale pentru perechile de cupluri omagiate astăzi!

 

Last updated: decembrie 18, 2019 at 11:34 am

Lasă un Răspuns