08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova, în vizită de lucru la Primăria mun. Bălți

//
Comentariu0

La 6 februarie 2020, Excelența Sa, Bartłomiej Zdaniuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, a efectuat o vizită de lucru la Primăria municipiului Bălți. Pe durata vizitei, E.S. a fost însoțit de către Octavian Mamaliga, consilier în cadrul Secției politico-economice a Ambasadei Republicii Polone în RM.

În cadrul vizitei, a fost organizată o întrevedere cu primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi și viceprimarul mun. Bălți, Tatiana Dubițkaia. În cadrul întrevederii, au fost discutate relațiile bilaterale dintre municipiul Bălți și Republica Polonă, atât din perspectiva socio-economică, cât și din perspectiva proiectelor finanțate din fondurile Guvernului Republicii Polone, în special a proiectelor de revitalizare urbană implementate în perioada 2017-2019 în următoarele instituții educaționale: Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare”, Gimnaziul ,,A.I.Cuza” și Instituția de Educație Timpurie nr. 4.

De asemenea, părțile au discutat despre parcursul și dezvoltarea mun. Bălți în perioada imediat următoare, precum și despre mecanismele și instrumentele prin intermediul cărora vor fi consolidate relațiile de cooperare, inclusiv prin implementarea proiectelor și inițiativelor comune.

Last updated: februarie 6, 2020 at 17:43 pm

Lasă un Răspuns