08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Adunarea Generală a Tinerilor

//
Comentariu0

Ne dorim să creștem nivelul de implicare a tinerilor, cu acest scop  în data de 30.01.2020, în incinta primăriei mun. Bălți, Secția Tineret și Sport din cadrul Direcției Învățământ, Tineret și Sport a organizat desfășurarea Adunării Generale a Tinerilor din mun. Bălți, satul Elizaveta și satul Sadovoe. Adunarea Generală este un for reprezentativ al tinerilor. În cadrul acestui eveniment, tinerii au fost familiarizați cu activitatea unui Consiliu de Tineret, etapele de creare a unei astfel de structuri, ulterior, fiind formată Comisia Electorală, care va organiza și coordona alegerile membrilor consiliului.

Tinerii au fost susținuți de autoritățile publice locale, șeful secției Tineret și Sport, dnul Iu. Dmitracov și de președintele Rețelei Naționale a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, dnul Dumitru Juraveli. Aceștia au încurajat tinerii să iasă din zona de confort, să fie activi și să facă parte din componența membrilor Consiliului Municipal al Tinerilor din mun. Bălți, care vor reprezenta tinerii la nivel de municipiu, identificând interesele, necesitățile și probleme acestora.

Astfel Direcția Învățământ, Tineret și Sport încurajează tinerii să candideze la funcția de ”Consilier Municipal al Tinerilor”. Toate informațiile privind alegerile sunt publicate pe pagina primăriei mun. Bălți și pe pagina Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți sau la numărul de telefon (023121340), persoana de contact Ludmila Blaj, specialist principal STS.

Last updated: februarie 6, 2020 at 17:39 pm

Lasă un Răspuns