08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Alte 22 cupluri familiale au marcat jubilee „de aur” și „de briliant” la celebrarea căsătoriilor

//
Comentariu0

La 13 octombrie 2020, în temeiul dispoziției primarului nr. 196 din 06.10.2020 și în baza cererilor depuse din partea solicitanților, specialiștii Direcției generale asitență socială și protecția familiei din cadrul Primăriei mun. Bălți au organizat celebrarea cuplurilor familiale, care în anul curent au marcat câte 50 și, respectiv, câte 60 de ani de viață conjugală comună.

Jubiliarii Varian și Silvia Maximciuc, și-au înregistrat căsătoria în urmă cu 60 de ani, la 18 septembrie 1960, și au reușit pe parcursul acestei perioade de viață să păstreze acele sentimente frumoase și duioase pe care le-au avut unul pentru altul din prima zi. Devotamentul, fidelitatea, educația copiilor și munca – acestea sunt componentele ce au format fericirea cuplului „de briliant”.

Douăzeci și unu de familii au trăit împreună 50 de ani: Vasilie și Tamara Antoniuc, Avdei și Claudia Belousov, Ivan și Valentina Camerzan, Ion și Lilia Cazacu, Iurie și Nina Coșelev, Franțisco și Olga Climovici, Anatolie și Maria Cerneavca, Ivan și Emilia Cudreavțev, Boris și Alexandra Hriplivîi, Anton și Valentina Iavorschii, Iurie și Alla Lobeev, Mihail și Nina Panteleiciuc, Veniamin și Larisa Panico, Anatolii și Alla Polevoi, Victor și Olga Tambur, Vasilie și Zinaida Rogojin, Constantin și Valentina Roșca, Vladimir și Maria Remarciuc, Anatolie și Ludmila Scuratovschii, Vladimir și Tamara Șuleșco, Victor și Lilia Zosim.

Viața cuplurilor menționate servește un model destoinic și este un bun exemplu pentru tinerii căsătoriți, este mândria bălțenilor și bucuria pentru cei dragi.

Specialiștii Direcției generale asitență socială și protecția familiei au efectuat vizite la domiciliul jubiliarilor și au înmânat acestora adrese de felicitare din numele conducerii primăriei, precum și câte un ajutor financiar.

Last updated: octombrie 15, 2020 at 17:36 pm

Lasă un Răspuns