08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Agenții economici din mun. Bălți printre cei mai buni antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii

//
Comentariu0

În scopul stimulării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, în conformitate cu Regulamentul pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 250 din 9 martie 2005, s-a desfăşurat concursul Național pentru conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” în baza rezultatelor obținute în anul 2016.

Prima etapă a concursului  a avut loc la nivel local, unde au participat în jurul la 58 agenţi economici. Pentru 5 nominaţii au fost determinaţi 10 învingători. Indicatorii învingătorilor la nivel local au fost prezentaţi pentru participare la concursul republican după cum urmează:
I. „Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie”
1. „Polimobil”SRL
2. „Baiur-Agro”SRL

II. „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”
1. „Packaging”SRL

III. „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului”
1. „Basm”SRL
2. „Elitservice-Auto”SRL
3. „Stroy Lux”SRL

IV. „Cel mai bun antreprenor – femeie”
1. „Ghetico-D”SRL
2. „Coralav Lux”SRL

V. „Cel mai bun antreprenor – exportator”
1. „Textre”SRL
2. „Ennsgern”SRL

Ulterior, conform totalurilor examinării materialelor de către Comisia republicană de concurs, pentru rezultatele înregistrate în activitatea antreprenorială pentru anul 2016, au fost premiați 20 de antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii din diverse domenii ale economiei naționale.

Printre antreprenorii cîștigători ai concursului Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii se numără 2 agenți economici din mun. Bălți, și anume:

  • la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – exportator” – locul II a fost obținut de către  ,,Textre” SRL (mun. Bălți). Întreprinderea este fondată în anul 2003 și este specializată în confecționarea articolelor de tricotaj și hainelor sportive. Conducătorul întreprinderii: Liubovi Amorțitu;
  • la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – femeie” locul II a fost obținut de către  „Ghetico-D” SRL (mun. Bălți). Întreprinderea este fondată în anul 2005 și desfășoară activitatea de producere a pâinii și a produselor de patiserie. Conducătorul întreprinderii: Olga Afanas.

Ceremonia de premiere a învingătorilor concursului Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii ediția a XII-a, a avut loc la data de 6 octombrie în cadrul evenimentului “Moldova Business Week 2017”.

Învingătorilor  concursului le-au fost înmânate diplome de onoare ale Guvernului RM

,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii şi premii în valoare de 5000 lei pentru premiul I și 3000 lei pentru premiul II. De asemenea premianții au primit cadouri de preț din partea sponsorilor concursului.

Vă reamintim, că anunţul pentru participarea la Concursul Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” ediția a XII-a, a fost plasat pe pagina web a primăriei mun. Bălți (www.balti.md) la data de 03.04.2017, cu informația cu privire la desfăşurarea primei etape a concursului ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.

Sperăm că pe viitor tot mai mulţi agenţi economici din mun. Bălți vor participa în acest concurs şi vor obținte rezultate înalte la nivel republican.

Last updated: octombrie 22, 2017 at 13:24 pm

Lasă un Răspuns