08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A V-a ședință extraordinară a Consiliului municipiului Bălți

//
Comentariu0

Luni, 9 septembrie 2019, în incinta Primăriei municipiului Bălți, în bir. 101 consilierii din cadrul Consiliului municipal Bălți s-au întrunit la ultima ședință a CMB a acestui mandat . Pe ordinea de zi au fost incluse 7 întrebări, ce spre sfărșitul ședinței au fost aprobate.

La ședință au fost prezenți 21 de consilieri, ce conform legilor în vigoare declară ședința deliberativă. Președinte al ședinței a V-a extraordinară a  fost ales Oleg Topolinițkii.

Astfel, în cadrul acestei ședințe au fost aprobate întrebări ce țin de Birourile electorale ale secțiilor de votare pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019, chestiuni privitoare la bugetul municipal și Fondul de rezervă al municipiului Bălți, despre inițierea procedurii de consultare publică perivind „Aprobarea Mecanismului de acordare a compensației nominative pentru perioada rece a anului 2019-2020 pentru categoriile social-vulnerabile ale populației din contul mijloacelor bugetului municipal” și chestiunea cu privire la îndeplinirea temporară a atribuțiilor funcției de secretar al Consiliului mun. Bălți de către Angelina Cernogal.

Last updated: septembrie 9, 2019 at 17:48 pm

Lasă un Răspuns