08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A expirat termenul limită pentru plata impozitului pe bunurile imobiliare. Direcția de colectare a impozitelor și taxelor locale informează!

//
Comentariu0

În atenția persoanelor fizice și juridice, proprietari și arendatori (locatari) ai proprietății publice, inclusiv persoanele juridice și fizice înregistrate în calitate de întreprinzător.

Primăria municipiului Bălți Vă informează că, termenul limită pentru plata impozitului pe bunurile imobiliare pentru categoria de contribuabili sus-menționați a expirat la 30 iunie și  25 septembrie anului curent.

În scopul evitării aplicării măsurilor de executare silită, prevăzute de legislația în vigoare, recomandăm, în termeni restrânși, să stingeți obligația fiscală aferentă impozitului sus-menționat.

Persoanele fizice și juridice, proprietari și arendatori ai proprietății publice, pot achita impozitul în toate băncile comerciale și oficiile poștale ale municipiului sau prin intermediul serviciului electronic de stat, MPay, cu ajutorul Avizelor de plată expediate de către Direcția de colectare a impozitelor și taxelor locale a Primăriei mun. Bălți.

În cazul persoanelor juridice și fizice, înregistrate în calitate de întreprinzător, calculul impozitul pentru bunurile imobiliare se efectuează individual, prin completarea Raportului BIJ-17, care se  prezintă în format electronic către Serviciul Fiscal de Stat.

Last updated: octombrie 1, 2021 at 14:27 pm

Lasă un Răspuns