08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Problema delimitării rămâne una dintre sarcinile prioritare ale primăriei, care trebuie rezolvată cât mai curând posibil

//
Comentariu0

La 5 septembrie 2024, în cadrul Primăriei municipiului Bălți a avut loc o ședință privind soluționarea situației ce ține de delimitarea terenurilor, care rămâne una dintre sarcinile prioritare ale primăriei. La întrunire au participat specialiștii Direcției proprietate municipală și relații funciare, condusă de șeful acesteia, Veaceslav Fusu, specialistul companiei MOLBAK PROIECT S.R.L., responsabil de delimitare, șeful Direcției arhitectură și urbanism, Ivan Macovschi, și consilierul municipal Valentin Gusan.

În timpul ședinței au fost analizate 50 de terenuri, stabilindu-se termenul final pentru încheierea procesului de delimitare până la sfârșitul anului 2024. În acest scop, au fost desemnați doi specialiști care vor oferi suport metodologic, precum și vor îndeplini alte sarcini legate de acest proces.

Începând cu săptămâna viitoare, echipa de specialiști prezentă la ședință va începe să lucreze intens pentru a atinge cât mai curând obiectivele stabilite privind delimitarea. Primăria își exprimă încrederea că intensificarea eforturilor va permite finalizarea procesului în timp util și la standarde înalte, ceea ce este esențial pentru o gestionare optimă a terenurilor municipale și pentru dezvoltarea viitoare a orașului.

Last updated: septembrie 6, 2024 at 18:17 pm

Lasă un Răspuns