08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Administratorul Centrului de adăpost pentru animalele fără stăpân, Andrei Calchei: „Consilierii municipali nu au reușit să găsească o soluție pentru problema câinilor, doar au blocat și mai mult activitatea adăpostului”

//
Comentariu0

La ședința cu administratorii întreprinderilor municipale, primarul A. Petkov a întrebat despre progresul în rezolvarea problemei legate de câini și dacă consilierii municipali, care au fost inițiatorii soluționării acestei probleme, au ajutat cum se cuvine. Administratorul adăpostului a răspuns că nu a primit niciun ajutor din partea acestora și că niciun consilier nu a venit la adăpost.

„Problema nu a fost rezolvată, ba chiar ne-au blocat activitatea. În prezent, la adăpost se sterilizează 5 câini pe zi, ceea ce înseamnă 25 de câini pe săptămână. În acest moment, la adăpost sunt 437 de câini, eliberăm din adăpost câte 20 de câini pe săptămână, sunt tot mai mulți câini și cetățenii sunt nemulțumiți de această situație, iar bugetul alocat de consiliul municipal pentru întreținerea câinilor nu este suficient,” a declarat A. Calchei.

Last updated: septembrie 4, 2024 at 17:48 pm

Lasă un Răspuns