08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primăria municipiului Bălți sărbătorește Ziua Independenței Republicii Moldova cu un concert artistic și premierea copiilor participanți la concursul „Moldova prin prisma culorilor”

//
Comentariu0

Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, Primăria municipiului Bălți a organizat un eveniment special la Pinacoteca „A. Cantemir”. Concertul intitulat „Moldova – plai natal, pe tine te cântăm!” a adus pe scenă profesorii instituțiilor de învățământ artistic din municipiu.

În cadrul acestui eveniment, a avut loc și premierea copiilor participanți la Concursul municipal „Moldova prin prisma culorilor”. Acest concurs a fost organizat pentru a încuraja și a promova talentul artistic al celor mai tineri membri ai comunității noastre și pentru a celebra frumusețea și diversitatea culturală a Moldovei.

Primăria municipiului Bălți adresează felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru contribuția lor valoroasă și pentru creativitatea manifestată în lucrările lor. De asemenea, le mulțumește profesorilor și organizatorilor pentru efortul depus în realizarea acestor evenimente.

Last updated: august 27, 2024 at 15:24 pm

Lasă un Răspuns