08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

De Ziua Independenței Republicii Moldova, Primarul Alexandr Petkov împreună cu sute de bălțeni au depus flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și la Monumentul eroilor căzuți la datorie pentru integritatea Republicii Moldova

//
Comentariu0

Astăzi, în țara noastră este marcată cea mai importantă sărbătoare națională – Ziua Independenței. Republica Moldova a obținut independența acum 33 de ani. De-a lungul acestor ani, Moldova s-a dezvoltat ca stat independent și aspiră la prosperitate.

Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, în municipiul Bălți a avut loc un marș festiv și s-au desfășurat ceremonii solemne de depunere a florilor la Monumentul lui Ștefan cel Mare și la Monumentul eroilor căzuți la datorie pentru integritatea Republicii Moldova, datorită dăruirii cărora Moldova a putut construi un viitor ca stat independent.

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, alături de consilierii municipali, funcționarii publici și sute de bălțeni care s-au alăturat sărbătoririi acestei zile deosebite pentru Moldova, a depus flori ca omagiu adus trecutului istoric și ca semn de recunoștință pentru cei care au luptat pentru independența țării noastre, dorind să asigure un viitor fericit.

La mulți ani, Moldova!

Last updated: august 27, 2024 at 15:21 pm

Lasă un Răspuns