08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți a fost marcată cea de-a 80-a aniversare a eliberării Moldovei de fascism și a fost cinstită memoria ostașilor căzuți

//
Comentariu0

24 august este o dată care a intrat în istoria țării noastre ca data eliberării Moldovei de fascism și a revenirii la o viață pașnică. Eliberarea Moldovei de fascism este rezultatul desfășurării cu succes a Operațiunii Iași-Chișinău din 1944.

Astăzi se împlinesc 80 de ani de la încheierea primei etape a Operațiunii Iași-Chișinău, datorită căreia țara noastră și locuitorii săi au dobândit mult așteptata libertate.

Cea de-a 80-a aniversare a eliberării Moldovei de fascism a fost marcată în municipiul Bălți prin ceremonii solemne de depunere de flori la mormintele ostașilor de la Memorialul Gloriei Militare și la Monumentul eliberatorilor orașului „Tanc”. Conducerea orașului, consilierii municipali și locuitorii municipiului Bălți au depus flori în semn de recunoștință și respect față de cei care și-au sacrificat viața pentru libertatea și independența țării noastre și au cinstit memoria ostașilor căzuți.

Last updated: august 24, 2024 at 13:35 pm

Lasă un Răspuns