08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Atelier de instruire în cadrul proiectului „Monitorizarea aspectelor de mediu și promovarea Justiției verzi în planificarea politicilor locale de dezvoltare la nivelul municipiului Bălți”

//
Comentariu0

Pe 13 septembrie curent, Asociația Obștească „Caroma-Nord” a organizat atelierului de instruire Nr. 1, destinat funcționarilor publici, desfășurat în cadrul Proiectului „Monitorizarea aspectelor de mediu și promovarea Justiției verzi în planificarea politicilor locale de dezvoltare la nivelul municipiului Bălți”, implementat de A.O. „Caroma – Nord” în cadrul Programului de Granturi Mici „Cetățeni activi pentru un mediu sănătos și Justiția verde”, dezvoltat de ECO CONTACT în cadrul proiectului „O justiție verde pentru un mediu protejat și comunități durabile în Republica Moldova” cu susținerea financiară a Suediei.

Atelierul a pus în evidență domeniul energetic, contribuind la familiarizarea participanților cu metodologia de elaborare a planurilor de acțiuni în domeniu, aspectele legale cât și tehnice, domeniile de intervențiile, măsurile de EE și SER, precum și specificul managementului proiectelor în domeniul respectiv, cu accent pe aspectele practice.

Au fost analizate studii de caz în mod participativ, bunele practici naționale și internaționale, specificul aplicării de proiecte EE la donatori și programe naționale.

Last updated: septembrie 13, 2023 at 18:22 pm

Lasă un Răspuns