08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovace în Republica Moldova Pavol Ivan în vizită la Bălți

//
Comentariu0

Pe 25 octombrie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovace Pavol Ivan a venit într-o vizită oficială la Bălți, scopul căreia a fost stabilirea perspectivelor de cooperare între Republica Slovacă și municipiul Bălți și implementarea posibilelor proiecte în domeniul educației și dezvoltării infrastructurii.

La întrevedere au participat Primarul interimar al municipiului Bălți Ghenadie Șmulschii viceprimarul Tatiana Dubițkaia și șeful Direcției relații externe și atragerea investițiilor Dan Moraru.

„Autoritatea publică locală apreciază mult parteneriatul stabil și durabil cu Republica Slovacă și intenționează să stabilească relații de înfrățire cu unele orașe slovace”, a declarat viceprimarul Tatiana Dubițkaia.

Pavol Ivan, Ambasadorul Republicii Slovace în Republica Moldova, a venit cu mulțumiri în adresa APL pentru primirea caldă și menționat despre continuitatea cooperării stabile în domeniile educației, culturii și infrastructurii.

După întrevederea oficială, conducerea Primăriei municipiului Bălți, alături de Ambasadorul Republicii Slovace în Republica Moldova, au vizitat Instituția de educație timpurie nr. 12 „Luceafărul”, îmbunătățită și modernizată cu suportul fondurilor primite din partea Republicii Slovace.

Last updated: noiembrie 1, 2022 at 17:13 pm

Lasă un Răspuns