08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Conducerea Primăriei municipiului Bălți a avut o întrevedere oficială cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova

//
Comentariu0

Pe 25 octombrie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova Yoshihiro Katayama a vizitat municipiul Bălți.

Scopul vizitei – stabilirea relațiilor de cooperare bilaterală și continuarea cooperării în domeniul culturii și educației.

La întrevedere au participat Primarul interimar al municipiului Bălți Ghenadie Șmulschii viceprimarul Tatiana Dubițkaia și șeful Direcției relații externe și atragerea investițiilor Dan Moraru.

„Vă mulțumim, din numele tuturor locuitorilor municipiului Bălți, pentru proiectele care au fost implementate la Bălți cu suportul Ambasadei Japoniei în Republica Moldova”, a menționat viceprimarul Tatiana Dubițkaia.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova Yoshihiro Katayama a menționat că astăzi lumea trece printr-un un eveniment istoric, totuși, în ciuda tuturor acestor lucruri, Bălțiul este în continuă dezvoltare și este gata să sprijine ucrainenii, aflați într-o situație împunătoare.

Conducerea APL și-a exprimat speranța pentru continuarea cooperării dintre municipiul Bălți și Japonia.

După întrevederea oficială, conducerea Primăriei municipiului Bălți, alături de Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova Yoshihiro Katayama, au mers la Palatul Municipal de Cultură, unde a avut loc un concert gratuit, susținut de virtuozul pianist japonez Tempei Nakamura.

Last updated: noiembrie 1, 2022 at 17:12 pm

Lasă un Răspuns