08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

29 de proiecte – câștigătoare ale concursului bunelor practici, implementate de APL în anii 2019-2020

//
Comentariu0

De-acum am menționat despre faptul că, cele mai bune practici implementate de autoritățile publice locale din Moldova în anii 2019 și 2020 au fost premiate pe 21 decembrie 2021 în cadrul unei ceremonii naționale. Evenimentul a fost organizat de IDIS „Viitorul”, în cadrul Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice locale, care este implementat cu suportul financiar al Consiliului Europei. Scopul Programului Bunelor Practici este de a identifica și disemina inițiativele originale a administrației publice locale din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.

Echipa Programului Bunelor Practici vă invită să descoperiți cele mai bune practici implementate de 29 de autorități publice locale din Moldova în perioada 2019 – 2020, într-un documentar video.

Acest video a fost produs în cadrul Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale din Moldova. Programul este implementat de IDIS „Viitorul”, cu suportul Consiliului Europei. Scopul acestei program este de a identifica și disemina inițiative inovative și eficiente din administrația publică locală din Republica Moldova, precum și a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale autorităților și instituțiilor publice locale din țară.
Conținutul acestui video reprezintă responsabilitatea exclusivă a Programului Bunelor Practici ale Autorităților Publice Locale din Moldova și nu reflectă în mod neapărat viziunea Consiliului Europei.

Last updated: ianuarie 14, 2022 at 20:27 pm

Lasă un Răspuns