08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

1558 de elevi ai clasei I au pășit pragul școlilor

//
Comentariu0

Anul școlar a început! Pe 2 septembrie 2019, 1.558 de fete și băieți au ajuns la prima lecție din viața școlară. 53 de clase primare au deschis ușile copiilor care, treptat, an de an, vor învăța secretele universului, vor dezvălui misterele chimiei și fizicii, vor învăța limbile native și străine … În toate instituțiile de învățământ ale municipiului, s-au organizat caree solemne pentru a marca începutul noului an școlar. Primarul Nicolai Grigorișin, viceprimarii Lilia Sava și Ghenadie Șmulschi, consilierii municipali și părinții, șefii instituțiilor de învățământ, invitați și, bineînțeles, reprezentanții inspectoratului de poliție au venit cu multe cuvinte de felicitări către bobocei.

Reprezentantul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, Kiril Abramov a vizitat L.T. „M. Lomonosov” și în numele ambasadei a înmânat diplomă lui Lia Masian, care a ocupat locul I la Olimpiada Republicană la limba și literatura rusă.

Și apoi, în toate colțișoarele municipiului a răsunat clinchetul primului clopoțel al anului școlar 2019-2020, chemând copiii și profesorii la prima lecție. Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți: „În această zi de sărbătoare vreau să vă urez: elevilor – perseverență în escaladarea treptelor succesului, cadrelor didactice și părinților – bunăstare, sănătate, energie creatoare și bună dispoziție!

Fie ca începutul anului școlar să aducă tuturor doar emoții pozitive!”

 

Last updated: septembrie 2, 2019 at 21:40 pm

Lasă un Răspuns