08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

15 septembrie se declară “Ziua de Curățenie Globală»

//
Comentariu0

La data de 15 septembrie,în mun. Bălți va fi organizată «Ziua Globală de Curățenie». Mișcarea civică ”Hai Moldova” împreună cu Asociații Obștești și Organizații Nonguvernamentale este parte a echipei ”Lets Do It World”, o campanie de salubrizare organizată concomitent în 150 țări într-o singură zi, inclusiv Republica Moldova. Evenimentul are ca scop să adune 380 milioane oameni din 150 țări care vor aduna 500 milioane tone de gunoi din natură și spații publice.

Alături de această acțiune globală vor fi și bălțenii. Administrația primăriei mun. Bălți cu adînc respect susține organizarea și desfășurarea activităților în cadrul campaniei “Ziua de Curățenie Globală», invită bălțenii să se alătură Campaniei și anunță sectoarele de teren supuse salubrizării în cadrul campaniei “Ziua de Curățenie Globală»:

  1. Fîșia de protecție amplasată pe str. Decebal în spatele Colegiului de medicină și căminelor studențești;
  2. Teritoriul parcului eparhial;
  3. Fîșia de protecție amplasată vizavi de cîmpurile ICC «Selecția», cartierul 8, începînd cu str. B. Glavan și terminînd fîșia de protecție a lacului «Ionescu»;
  4. Fîșia riverană a rîului Răut pe porțiunea de sector începînd de la podul de pe str. Ștefan cel Mare pînă la piața «Baidukov»;
  5. Sectorul de teren de pe str. Lesecico, începînd cu str.Decebal pînă la str. Bulgară;
  6. Lacul orășenesc (pădure);
  7. Fîșia de protecție amplasată între str. Konev și Bulgară.

 

Ora de începere a lucrărilor de salubrizare  – 9:30.

 

”Hai Moldova”! Printr-un efort comun vom contribui la creșterea nivelului de conștientizare și educație ecologică a locuitorilor Bălțiului și a Moldovei, și cu toții ne vom bucura de natură și spații publice mai curate.

Last updated: septembrie 13, 2018 at 16:36 pm

Lasă un Răspuns