09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Сea de-a IX-a ediție a Concursului Național „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”

//
Comentariu0

Prin prezenta, Primăria mun. Bălţi informează că,  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat cea de-a IX-a ediție a Concursului Național „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, care este organizat anual cu suportul partenerilor de dezvoltare și a companiilor social responsabile din Republica Moldova.

Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2017 s-au implicat activ în mod voluntar în activități de Responsabilitate Social – Corporativă (RSC). Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări:

  • activități RSC orientate către angajați,
  • activități RSC orientate către societate/comunitate,
  • activități RSC orientate către piață
  • activități RSC în domeniul protecției mediului ambiant.

Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie completate de către participanți. Setul de acte vor fi depuse de către solicitanți personal la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, oficiu 311) sau în format electronic (scanate cu semnătură și ștampilă) la adresa [email protected], până pe data de 30 septembrie 2018, cu mențiunea „Concurs RSC”.

Ghidul aplicatului, Formularul de aplicare şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate de pe paginile web: www.odimm.mdwww.businessportal.md,www.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM.
Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon (022) 22-45-20.

Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

Documentele necesare pentru aplicare la concurs:


Formularul de aplicare rom
Formularul de aplicare rus Lipsa restanțelor rus Declarația privind lipsa restanțelor  Ghidul aplicantului

Last updated: septembrie 13, 2018 at 8:49 am

Lasă un Răspuns