08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

Proiectul „Orașul pietonal” continuă. Salubrizarea, câinii vagabonzi și alte probleme discutate la ședința de lucru din 12.01.2021

//
Comentariu0

În cadrul ședinței cu administratorii întreprinderilor municipale și ai complexului termoenergetic din 12.01.2021, viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, și-a arătat nemulțumirea față de activitatea ÎM „Direcția reparații și construcții drumuri Bălți”, în special față de lucrările de reparație a str. Cahulului, str. Independenței și str.Viilor.

Problema salubrizării rămâne a fi una dintre cele mai importante în municipiu, din aceste considerente primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a pus în sarcina administratorului întreprinderii sus-menționate să găsească, în cel mai scurt timp, soluționarea problemei existente, fie prin angajarea mai multor muncitori, fie prin revizuirea activității întreprinderii.

De asemenea, s-a discutat problema pistelor pentru bicicliști ce ține de parcarea mașinilor pe acestea, în special, pe str. Conev. Urmează ca ÎM „Direcția de construcții capitale comanditar unic Bălți”, împreună cu Inspectoratul de poliție Bălți, să creeze un mecanism de reglementare a parcării pentru a rezolva această problemă.

Un obiectiv actual important este continuarea lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Oraș pietonal”. În acest scop, vor fi reparate majoritatea trotuarelor de pe străzile magistrale, și nu numai. Asemenea vor fi reparate și alte străzi, precum str. Lesecico, str. Chișinăului etc.

Ședința cu administratorii întreprinderilor municipale și ai complexului termoenergetic o puteți accesa aici.

Last updated: ianuarie 14, 2021 at 19:32 pm

Lasă un Răspuns