09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Proiectul “Bugetul civic – 2019” – Fă schimbarea pe care ți-o dorești!

//
Comentariu0

Primăria mun. Bălți anunță lansarea concursului de granturi în cadrul Proiectului “Bugetul civic -2019” și invită toți doritorii să se implice prin inițiative și acțiuni civice în dezvoltarea municipiului.

Obiectivul principal al concursului de granturi este de a stabili o colaborare cu cetățenii municipiului și de a-i antrena în implementarea proiectelor sociale pe teritoriul mun. Bălți pentru a soluționa probleme de importanță locală.

Formularul de participare poate fi descărcat aici.

 

Suma totală disponibilă în cadrul programului de granturi este de 420 de mii lei.

Propunerile de proiect se vor elabora în limba română sau rusă și vor fi depuse pe suport de hârtie și în format electronic (obligatoriu) în bir. 323.

Termenul limită de depunere a formularelor completate este 05 aprilie, ora 15:00.

În cazul în care vor apărea întrebări referitoare la completarea formularului, le puteți adresa la poșta electronica buget.civic@gmail.com sau la numărul de telefon 0693 42 988 (Renata Grădinaru, coordonatoarea proiectului “Bugetul civic”, consilieră municipală, CMB).

Pentru informații suplimentare cu privire la Proiectul “Bugetul civic” vă sugerăm să accesați saitul Primăriei mun. Bălți (balti.md), la rubrica Bugetul civic.

Implică-te: acțiunile mici pot produce schimbări mari!

Last updated: martie 11, 2019 at 21:15 pm

Lasă un Răspuns