08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

Mesaj de felicitare din partea conducerii Primăriei mun. Bălți cu ocazia Zilei automobilistului şi drumarului

//
Comentariu0

Stimați lucrători din ramurile transportului auto şi gospodăriei drumurilor!

Conducerea Primăriei mun. Bălți vă adresează sincere felicitări tuturor, cu ocazia  Zilei automobilistului şi drumarului!

În această zi, exprimăm înalta recunoștință pentru devotamentul, perseverența și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi. Munca dumneavoastră nu este deloc ușoară, dimpotrivă, e una primejdioasă, care solicită responsabilitate enormă pentru viața și sănătatea pasagerilor, precum și multă grijă, în cazul transportatorilor de mărfuri. Prudența, îndemânarea și atenția sunt calitățile care vă ajută să îndepliniți obligațiunile destoinic.

Mulțumim pentru eforturile depuse în a le oferi cetățenilor noștri servicii de înaltă calitate și în condiții de siguranță. Voi sunteți un factor important în realizarea obiectivelor și planurilor de dezvoltare a municipiului.

În condițiile crizei sanitare actuale, avem un motiv sporit de a mulțumi, în special, conducătorilor auto implicați în transportarea medicilor zi de zi, asumându-și riscul asupra sănătății: ,,Iursenia Trans” S.R.L; ,,Van Fol Tur” S.R.L; ,,Antur-Trans” S.R.L; ,,Cavitan Com” S.R.L.

Viața noastră este în permanentă mișcare. Mulțumim lucrătorilor ÎM ,,Direcția de troleibuze din Bălți”. Munca pe care o prestaţi zi de zi este foarte complicată în condiţiile actuale. Ea merită tot respectul nostru, al societăţii în întregime. Menționăm că în anul 2018 numărul călătoriilor pasagerilor beneficiari ai serviciilor ÎM „Direcția de troleibuze din Bălți” a fost 18 milioane, iar în anul 2019 – 18,5 milioane. Pentru anul 2020, se planifică introducerea de noi rute și procurarea a 11 troleibuze autonome, care vor permite majorarea numărului de pasageri și îmbunătățirea calității acestui serviciu.

Calitatea funcționării transportului auto depinde și de starea gospodăriei drumurilor și podurilor. În municipiul Bălți există șase întreprinderi de construcție a drumurilor, care asigură lucrările pentru întreținerea, repararea și exploatarea drumurilor și podurilor: ÎM „DRCD Bălți”; ,,Marsharcon” S.R.L; ,,Nouconst” S.R.L; ,,Nostalistserv-Prim SRL; ,,Vladmih Company” S.R.L; ÎS „Drumuri-Bălți”.

„DRCD Bălți” este prima întreprindere municipală deținătoare a tehnicii moderne pentru construcția și repararea drumurilor. O parte din ele au fost procurate, altele au fost primite în dar. Noua tehnică este de mare folos în întreținerea drumurilor Bălțiului.

În acest an, mai multe străzi ale orașului au fost sau se află în curs de reparație. Străzile supuse reparației capitale (asfaltare, iluminare, canale de scurgere, trotuare) sunt: Konev, Mihai Viteazul, Păcii, precum și curțile blocurilor din cartierele: 8, Dacia și Autogara. Alte lucrări au loc pe străzile: Decebal, Alexandru cel Bun, Vasile Lupu, Ștefan cel Mare și Sfânt ș.a. La fel, este în proces de renovare și Parcul Victoriei.

Primăria municipiului Bălți exprimă sincere felicitări tuturor lucrătorilor din domeniul transportului auto și al gospodăriei drumurilor pentru munca depusă. Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală. Vă urăm sănătate, optimism, energie creatoare şi noi realizări remarcabile în munca dificilă pe care o faceţi în beneficiul dezvoltării economice a municipiului nostru! Fiți fericiți!

 

Primarul interimar al municipiului Bălți,

Ghenadie Șmulschii

Last updated: octombrie 25, 2020 at 11:06 am

Lasă un Răspuns