09:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50

Din cei 16 nou-născuți la 1 iunie- patru bălțeni. Pentru familiile lor Ziua Internațională a Copilului, e o sărbătoare aparte

//
Comentariu0

A devenit o bună tradiție pentru conducerea primăriei de a omagia bălțenii veniți pe lume la data de 1 iunie. Și anul acesta n-a fost o excepție. De Ziua Internațională a Copilului în Centrul Perinatologic din Bălți s-au născut 16 copii, dintre care 13 fetițe și 3 băieți. Din ele 4 fetițe, Valeria, Alexandra, Evelina și Laura, sînt din Bălți.

Tinerile mame Marina Iațiuc, Viorica Durnea, Aliona Cosolapov și Taifa Borșci au fost felicitate de Către Secretarul Consiliului și municipiului Bălți, dna Irina Serdiuc, șeful DAS și PF, dna Viorica Munteanu, directorul FMSSP, dna Ludmila Movilă, și desigur persoana principală în viața micuților și a mamelor-șeful Centrului Perinatologic, dl Petru Nedelciuc.

Apoi au urmat cadourile din partea primăriei și a sponsorilor («Asociația piețelor», SRL «STIP», SRL «BASM»): flori, pachete igienice pentru micuți, jucării.

Acasă pe tinerile mame le mai așteaptă o surpriză – conform hotărîrii Consiliului Administrativ a FMSSP din Bălți lor li se vor aloca cîte 1000 lei.

 

Last updated: iunie 4, 2016 at 16:53 pm