08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Metodologia prevenirii problemelor este un remediu perfect

//
Comentariu0

Aceasta idee nu o dată a fost enunţată de către viceprimarul mun. Bălţi dl Igor Şeremet la şedinţa cu conducătorii întreprinderilor complexului energetic, gospodăriei comunale şi instituţiilor bugetare.

Prin dispoziţia primarului nr. 242 din 2 iunie a.c. a fost aprobat Planul de acţiuni privind pregătirea gospodăriei comunale către sezonul de toamnă – iarnă 2016-2017. Cu scopul monitorizării executării Planului menţionat conducătorii întreprinderilor sunt obligaţi de a prezenta lunar la data de 1 şi 15 informaţia privind indicii de executare a lucrărilor aprobate. Directorul SA «Cet-Nord» a informat despre deteriorarea unor ţevi existente şi a menţionat despre situaţia creată privind necesitatea coordonării cu SA «Moldtelecom» reamplasarea reţelelor termice în raza construcţiilor.

«Nu v-om repeta paşii precedenţi», – a afirmat Igor Şeremet, apoi s-a interesat despre avizul SA «Cet-Nord». «Locuitorii unor blocuri locative din cartierile 9, 10 şi din str. Decebal au fost avizaţi de «Cet-Nord» despre posibilitatea renovării  sistemului de aprovizionare cu apă caldă»

Primăria salută astfel de acţiuni ale furnizorului cu condiţia că «Cet-Nord» va coordona cu autoritatea publică locală procesul determinării blocurilor pentru implementarea proiectului de modernizare, deoarece este semnat contractul între Consiliul mun. Bălţi şi asociaţia «ASSTREIA» privind implementarea unor acţiuni de modernizare a cartierului locativ.

Last updated: iunie 11, 2016 at 2:58 am