09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

În premieră la CRAT # Concurs de oratorie în limba engleză

//
Comentariu0

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, la data de 25 ianuarie a găzduit în premieră Concursul Național de Oratorie în limbă străină cu genericul ,, I grow, I choose, I change,, susținut și promovat în cadrul proiectului ,,Consolidarea Cluburilor de dezbateri din Moldova,, #DezbateMoldova, în care CRAT este participant activ, cu implicarea coordonatorului DebateClub al Anticafenelei din Bălți Inga Pascal.

«Concursul de oratorie, este o modalitate minunată de a promova tinerii dotați și ai motiva pentru a înregistra succese frumoase în viitor, de a construi argumente în contextul unei idei fixe și a dezvolta abilități de comunicare în public, ceea ce constituie unul din obiectivele Centrului în cadrul formării și dezvoltării beneficiarilor. Susținem astfel de inițiative și promovăm implicarea tinerilor în activități de educație nonformală, dar și de participare în cadrul concursurilor de talie regională, națională și chiar internațională. Suntem mîndri să găzduim astfel de activități, dar și să le organizăm, precum a fost în cazul Concursului de oratorie planificat și coordonat de către specialistul CRAT Inga Pascal»,- a menționat Directorul Interimar CRAT –Mihalcean Nonna.

«Am desfășurat în premieră astfel de activitate în cadrul spațiului de socializare și dezvoltare personală, Anticafeneaua din Bălți, unde au fost implicați tineri din întreg oraș, iar în juriu am avut onoarea să invităm voluntara Corpului Păcii – Ingrid Godfrey. Rezultatele atinse și modul de desfășurare al concursului au inspirat tinerii să participe și la alte evenimente de tipul dat, iar cîștigătorul v-a prezenta municipiul Bălți și în special Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT la etapa finală, în cadrul Concursului Național, în capitală, căruia îi urăm succese și suntem convinși că merită cele mai bune poziții»,- a menționat coordonatorul DebateClub al tinerilor Anticafenelei din Bălți și specialistul CRAT, Inga Pascal.

«A fost o experiență unică și foarte frumoasă pentru mine, și aș face o chemare publică pentru toți amatorii de oratorie și dezbateri academice să se înscrie ca membri în cadrul DebateClub al tinerilor Anticafenelei din Bălți»,- a menționat participanta la concurs Ana-Maria Bogaciuc.

Urmăriți agenda activităţilor pe facebook.com

Last updated: ianuarie 30, 2018 at 12:10 pm

Lasă un Răspuns