09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Crearea Casei de Comerţ Bălţi în Sankt-Petersburg: realitatea şi perspective

//
Comentariu0

Deschiderea Casei de Comerţ Bălţi în oraşele Sankt- Petersburg şi Nijnii Novgorod este o realizare a prevederilor contractuale încheiate între administraţiile municipiului Bălţi şi partenerii din Federaţia Rusă.

1
Conform discursului dlui Leonid Babii, în cadrul întrunirii conducerii primăriei, Camerei de Comerţ şi industrie Bălţi, preşedinţilor raioanelor din nordul RM, agricultorilor, reprezentanţilor organelor vamale şi a controlului de secutitate a produselor alimentare cu reprezentantul Casei de Comerţ Bălţi din Sankt- Petersburg au fost puse întrebări ce ţin de volumul producţei necesare, de calitatea şi cantitatea fructelor şi legumelor exportate promovate de Casa de Comerţ Bălţi şi multe alte.

2
Specialiştii sectorului rural au informat despre roada merilor şi prunelor, aşteptată în toamna 2016, despre producţia conservată, care poate fi exportată şi este inclusă în lista de produse pentru aprovizionare pe piaţa regiunii Sankt- Petersburg prin intermediul Casei de Comerţ Bălţi.

Suntem încrezuţi, că Casa de Comerţ Bălţi în oraşele – partenere este o posibilitate vădită pentru a reintoarce pe piaţa Federaţiei Ruse produselor agricole din RM.

Last updated: iulie 8, 2016 at 14:17 pm

Lasă un Răspuns