08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Volanta primăriei din 14.06.2019

//
Comentariu0

Ordinea de zi

Informații

Proces-verbal

Controlul executării sarcinelor

Video

1. Cu privire la executarea lucrărilor de reparație capitală și prin peticirea găurilor a drumurilor din municipiul Bălți în a. 2019.

2. Cu privire la măsurile pentru construirea stațiilor de transport public acoperite de-a lungul traseului Nr. 22, în cartierele rezidențiale „Molodovo” și „Noul Bălți”.

3. Cu privire la progresul construcției de site-uri de containere închise pentru colectarea deșeurilor solide.

4. Cu privire la instalarea de autocolante cu informații pe site-urile noi de containere închise pentru colectarea deșeurilor solide.

5. Cu privire la instalarea echipamentului de supraveghere video la amplasamentele de colectare a deșeurilor solide și a stațiilor de transport public (m/n „Jubiliar”, raionul Gării de Nord,” Podul Chișinăului”).

6. Cu privire la desfășurarea unei licitații pentru achiziționarea serviciilor de construirea terenurilor sportive în zonele de curte ale mun. Balti.

7. Cu privire la desfășurarea licitației pentru achiziționarea serviciilor pentru repararea acoperișului gimnaziului nr. 7 (sub rezerva termenului de finalizare a lucrărilor înainte de 1 septembrie 2019).

8. Cu privire la progresul licitației pentru achiziționarea serviciilor pentru executarea documentației de proiectare și estimare a lucrărilor de reparații în L.T. „Ștefan cel Mare”.

9. Cu privire la efectuarea lucrărilor de reparații în Palatul municipal de cultură.

10. Cu privire la măsurile luate pentru repararea acoperișului clădirilor rezidențiale de pe stradă. B. Glavan, strada Independenței nr. 13, nr. 39.

11. Cu privire la fabricarea și instalarea de foișoare suplimentare pe str. Lesecico și pe malul râului Raut.

Last updated: septembrie 17, 2020 at 17:44 pm

Lasă un Răspuns